Шеесет војнички униформи и пушки на НУФЦ Вардар Филм Македонија беа користени во снимањето на филмот “Исчезнатиот”

Арб продукција за потребите на филмот “Исчезнатиот” во режија на Арбен Тачи во текот на снимањето на филмот користеше војнички униформи и пушки од фундусот на Вардар Филм Македонија. Сцените во кои актерите ги носеа униформите и пушките во сопственост на Вардар Филм беа снимани во село Ѓерма и на Read more…